Mircea Lucescu dezvăluie: "Am refuzat oferta, le-am spus să-l ia pe Răzvan!"

Mircea Lucescu Cagliari PAOK Salonic Razvan Lucescu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 17:36
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 17:40
Mircea Lucescu (78 de ani) anunță că este gata să revină în antrenorat, la aproximativ opt luni după ce a rămas liber de contract.    

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev în luna noiembrie, iar în iarnă a fost ofertat de Beșiktaș. Reprezentanții clubului turc au venit chiar la București pentru a negocia cu "Il Luce", însă tehnicianul a refuzat, motivând că nu dorește să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Mircea Lucescu: "Le-am spus celor de la Beșiktaș să îl ia pe Răzvan"

Acum, Mircea Lucescu dezvăluie că le-a propus celor de la Beșiktaș să îl oferteze pe fiul său, Răzvan, care nu a putut pleca însă de la PAOK Salonic, formație alături de care a câștigat titlul în Grecia.

"Îmi doresc să revin. Am avut două-trei oportunități. Beșiktaș m-a vrut în februarie, dar nu mi-am dorit să fac aceeași greșeală ca atunci când am preluat Inter. Le-am spus să-l ia pe Răzvan, dar nu putea pleca de la PAOK", a spus Mircea Lucescu, într-un interviu pentru TMW.

Mircea Lucescu: "Fiul meu trebuia să meargă la Cagliari, dar a existat multă presiune din partea fanilor lui PAOK"

"Il Luce" a confirmat și interesul clubului Cagliari pentru Răzvan Lucescu. Sarzii au rămas fără antrenor după despărțirea de Claudio Ranieri, însă nu au putut ajunge la un acord cu tehnicianul lui PAOK.

"Fiul meu trebuia să meargă la Cagliari, dar a existat multă presiune din partea fanilor lui PAOK. I-au cerut să rămână pentru Liga Campionilor. El e încă tânăr. Cine știe? Poate în viitor!

Dacă am încercat să îl conving? Nu. Sunt convins că este mai bine pentru el să joace în Champions League decât să lupte pentru evitarea retrogradării", a mai spus Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu, mesaj de dragoste pentru fanii lui PAOK: "Sunteți cei mai buni suporteri din lume"

Răzvan Lucescu le-a mulțumit recent fanilor pentru sprijinul necontenit pe care l-au oferit echipei pe tot parcursul sezonului, mai ales în momentele decisive: "Sentimentele voastre, modul în care ne susțineți, pasiunea voastră fantastică pentru noi, faptul că ați demonstrat că aveți încredere în noi că vom reuși să ajungem la acest punct și să câștigăm titlul în ultimul meci după un sezon atât de dificil și complicat au fost incredibile"

În încheiere, Lucescu i-a îndemnat să sărbătorească, deoarece o merită din plin. "Vă iubesc. Mă consider unul dintre voi" a declarat Lucescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!