NEWS ALERT Răzvan Lucescu, pe lista unui club din Serie A! Anunțul făcut de Corriere dello Sport

Razvan Lucescu Cagliari PAOK Salonic Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 10:12
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 10:16

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul care a câștigat un nou titlu în Grecia cu PAOK Salonic, ar putea face pasul în Serie A în această vară.

În ediția tipărită de vineri, ziarul italian Corriere dello Sport scrie despre posibilitatea ca Răzvan Lucescu să devină antrenorul lui Cagliari, echipă care a încheiat ultimul sezon din Serie A pe locul 16 și care s-a despărțit de legendarul Claudio Ranieri.

Răzvan Lucescu, dorit de Cagliari

"Cagliari îl vizează pe Lucescu Junior", au titrat italienii.

Italienii susțin că formația din Sardinia vrea să numească noul antrenor săptămâna viitoare pentru ca acesta să aibă timpul necesar pentru a-și construi lotul.

"În ceea ce privește succesorul lui Ranieri, indicii concrete duc la Răzvan, fiul lui Mircea, care tocmai a câștigat titlul cu PAOK.

Banca lui Cagliari ar putea fi încredințată românului. E fiul faimosului antrenor Mircea, cunoscut nu numai în România, ci și în Italia. Mai presus de toate, Răzvan este un profil de antrenor care ar da un nou și intrigant calibru echipei.

Pentru a gestiona epoca post-Ranieri, Cagliari trebuie să găsească nu numai un antrenor priceput din punct de vedere tehnico-tactic, ci și unul dotat cu acea carismă aparte, care să se conecteze imediat cu nucleul puternic al galeriei lui Cagliari.", scrie Corriere dello Sport.

Cagliari are și italieni pe listă / Două milioane de euro, clauza lui Răzvan Lucescu

Sursa citată susține însă că "toate variantele rămân deschise pentru Cagliari", iar sarzii ar avea pregătite și alte opțiuni în cazul în care negocierile cu Răzvan Lucescu nu se vor încheia cu succes. Printre ele se numără italienii Marco Baroni (60 de ani, Verona), Luca Gotti (56 de ani, Lecce), Alesio Dionisi (44 de ani, liber de contract, ultima oară la Sassuolo) și Paolo Vanoli (51 de ani, Venezia).

Răzvan Lucescu și-a prelungit recent contractul cu PAOK Salonic, până în 2027, iar recent s-a scris despre interesul turcilor de la Beșiktaș pentru serviciile sale. Tehnicianul a dezvăluit, în urmă cu două săptămâni, că are o clauză de reziliere diferită: de la șapte milioane de euro, sumă stipulată în vechea înțelegere, s-a ajuns la două milioane pentru cluburi din Europa de Vest și patru pentru celelalte.  

  • Două milioane de euro este salariul anual al lui Răzvan Lucescu în Grecia, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor.
  • PAOK Salonic va începe competițiile europene din turul 2 preliminar al UEFA Champions League, unde va fi cap de serie.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!