Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani! Igor Surkis: "Nu ne-ai părăsit țara într-o perioadă dificilă. Ești un adevărat mentor"

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Igor Surkis Ucraina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 13:06
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 13:06

Mircea Lucescu a împlinit, vineri, 77 de ani, ocazie cu care patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, în care menţionează că tehnicianul este “un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

Mesajul lui Igor Surkis pentru Mircea Lucescu

“Dragă Mircea,

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Mircea Lucescu pregăteşte Dinamo Kiev din iulie 2020. El a câştigat cu Dinamo Kiev Supercupa Ucrainei în 2020, campionatul şi Cupa Ucrainei în 2021.  

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!