MINUNAT! France Football l-a plasat pe Chivu in TOP 10 cei mai buni straini din istoria campionatului Olandei, alaturi de Zlatan, Ronaldo, Suarez si Romario

MINUNAT! France Football l-a plasat pe Chivu in TOP 10 cei mai buni straini din istoria campionatului Olandei, alaturi de Zlatan, Ronaldo, Suarez si Romario

Renumita publicatie franceza a facut un top al celor mai buni stranieri care au evoluat in campionatul Olandei.

Cristi Chivu se numara printre cei mai buni 10 jucatori din afara Olandei care au evoluat in Eredivisie, conform unui articol publicat astazi de France Football.

Alaturi de Chivu sunt nume uriase ale fotbalului, ca Zlatan Ibrahimovici, Ronaldo, Romario, Luis Suarez sau Michael Laudrup.

"Cristi Chivu a ales Olanda pentru o prima experienta in afara tarii sale. In 1999, Chivu a parasit Craiova pentru a semna cu Ajax Amsterdam. Costul de transfer la momentul respectiv: echivalentul a 2,5 milioane de euro. Chivu avea atunci 19 ani. Printre trofeele castigate cu Ajax se numara si titlul din 2002. In 2003, AS Roma a oferit 18 milioane de euro pentru transferul romanului. Apoi a inceput aventura italiana si multe trofee castigate - titluri si trofeul Champions League cu Inter", scriu jurnalistii de la France Football.

Topul France Football:
1. Ronaldo (Brazilia)
2. Romario (Brazilia)
3. Michael Laudrup (Danemarca)
4. Zlatan Ibrahimovici (Suedia)
5. Luis Suarez (Uruguay)
6. Jari Litmanen (Finlanda)
7. Henrik Larsson (Suedia)
8. Eidur Gudjohnsen (Islanda)
9. Jon Dahl Thomasson (Danemarca)
10. Cristi Chivu (Romania)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alegeri la PNL București. Violeta Alexandru și Ciprian Ciucu vor șefia organizației
BRAT
Modifică setările cookies