"Mi-e dor sa fiu Steven Gerrard, capitanul lui Liverpool!" Gerrard a vorbit prima data despre motivul pentru care a plecat de pe Anfield

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Septembrie 2015, 13:18

	"Mi-e dor sa fiu Steven Gerrard, capitanul lui Liverpool!" Gerrard a vorbit prima data despre motivul pentru care a plecat de pe Anfield

La cateva luni dupa ce a plecat in State, Gerrard e convins ca fotbal ca in Premier League nu gasesti nicaieri

"Mi-e dor sa fiu Steven Gerrard, capitanul lui Liverpool. Cand ma uit la televizor si vad 50, 60 sau 70.000 de suporteri in tribune, agresivitatea si intensitatea jocului, am un sentiment de gelozie", marturiseste Gerrard intr-un interviu acordat publicatiei DailyMail.

Gerrard spune ca motivul real pentru care a plecat de pe Anfield este legat de refuzul conducerii de a-i oferi un post in staff-ul tehnic.

"Nu mi-ar fi placut postura de rezerva, insa ceea ce m-ar fi putut tine la Liverpool ar fi fost posibilitatea de a ma afla in umbra antrenorului Brendan Rodgers si a staff-ului sau. Nu mi-au propus acest lucru decat atunci cand eram pe punctul de a pleca."

"Da, Premier League imi lipseste, aici se joaca cel mai tare fotbal din lume", mai spune Gerrard, care urmeaza sa lanseze la finalul acestei luni a doua sa carte autobiografica, "My Story", dupa primul volum aparut in 2006, "My Autobiography".

10 meciuri a jucat Gerrard in tricoul lui LA Galaxy, echipa pentru care a marcat un gol pana acum.

Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies