Mai ai curaj sa protestezi? :)) Scena absolut halucinanta la un meci de fotbal: arbitrul a scos pistolul si a inceput sa-i ameninte pe jucatori

O scena incredibila a avut loc in Brazilia, la un meci de fotbal. Fotbalistii au incremenit atunci cand arbitrul de centru a scos pistolul si i-a amenintat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 18:34
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 20:59

O scena demna de un film cu mafioti a avut loc la un meci din Brazilia, disputat chiar in weekend.

Fotbalistii au ramas incremeniti atunci cand arbitrul de centru a scos din buzunar un pistol si i-a amenintat: "Stati departe sau va impusc".

Potrivit presei braziliene, incidentul a avut loc la partida Brumadinho - Amantes da Bola, iar numele arbitrului este Gabriel Murta, de meserie...politist.

Murta a avut un conflict cu unul dintre jucatori, dupa ce a dat o decizie impotriva echipei acestuia. Fotbalistul s-a repezit si l-a lovit, moment in care centralul a plecat catre vestiare.

Meciul a luat o pauza de cateva minute, insa totul parea ca a revenit la normal in momentul in care centralul a revenit pe teren. Numai ca, stupoare!

Arbitrul a iesit din vestiar cu pistolul din dotare si a inceput sa-l fluture prin fata fotbalistilor. 

Din fericire, acesta a fost calmat de unul dintre asistenti, iar evenimentul nu s-a soldat cu victime. Totusi, acesta a fost trimis la o evaluare psihologica de superiorii sai.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies