Fotbal extern

L-au numit 'Betivul tarii' si l-au suspendat 6 luni, acum este EROUL tuturor! Revenire senzationala impotriva Italiei! Ce s-a intamplat aseara in grupa B

►Cine nu SHARE, ori este turc, ori Facebook n-are! Marti 21:00, TALK-SHOW LIVE pe Facebook! High, Olanda! Hai, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Octombrie 2013, 10:36
Data actualizarii: Duminica 13 Octombrie 2013, 09:24

Una dintre cele mai slabe grupe de calificare, daca ar fi sa judecam NU dupa echipele implicate in lupta, ci dupa faptul ca, in mod cert, va fi grupa din care locul 2 nu va merge la baraj, Bulgaria si Danemarca fiind ocupantele locului 2 cu cele mai putinte puncte acumulate - 13 la numar, Grupa B a oferit aseara un meci extrem de spectaculos.

Italia, echipa deja calificata la Mondial, ocupanta primului loc din grupa, a intalnit Danemarca, echipa disperata sa isi ia revansa in fata fanilor.

Aflati la un punct in spatele Bulgariei, care a pierdut surprinzator in Armenia, pecetluindu-si astfel sansele de calificare, danezii au incercat macar sa urce pe locul 2 si urmareau o victorie in fata liderului Italia.

Meciul a inceput cate se poate de prost pentru ei, Osvaldo deschizand scorul in minutul 27. Nicklas Bendtner, fotbalist suspendat timp de 6 luni dupa un scandal urias in care a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului, a sunat insa revenirea, cu doua goluri fantastice.

Atacantul crescut de Arsenal a inscris in minutele 45 su 78 si pare sa-si duca nationala catre o victorie importanta in fata Italiei, desi doar de palmares.

Aquilani a egalat insa in finalul meciului, in secundele de prelungire, si a adus linistea pe stadionul din Copenhaga.

Cu toate acestea, danezii spun ca au recastigat un fotbalist si spera ca in urmatoarea campanie de calificare sa castige grupa.

Egalul obtinut ii duce pe danezi la egalitate de puncte Bulgaria, dar sansele de calificare sunt 0.

Modifică setările cookies