Kylian Mbappe, aproape să semneze cu Real Madrid, dar un alt star a vorbit despre plecare: ”Se poate întâmpla orice!”

Real Madrid kylian mbappe Rodrygo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 19:09
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 19:17

Kylian Mbappe este așteptat la Real Madrid după ce s-a despărțit de Paris Saint Germain.

Venirea atacantului francez le lasă, însă, un gust dulce-amar fanilor lui Real Madrid, deoarece acest lucru înseamnă mai mult ca sigur că vor fi nevoiți să își ia rămas bun de la un alt star.

Rodrygo: ”Am un contract la Real Madrid, dar se poate întâmpla orice!”

În ultima perioadă, s-a vorbit din ce în ce mai intens că vedeta ”sacrificată” după venirea lui Kylian Mbappe va fi Rodrygo, atacantul de 23 de ani care a contribuit în multiple rânduri decisiv la succesul lui Real Madrid.

Fotbalistul a negat de fiecare dată când a fost întrebat despre o eventuală plecare a sa de la Real Madrid, dar lucrurile par a se fi schimbat în ultima perioadă.

Deși contractul său va expira abia în 2028, într-un interviu recent, brazilianul a lăsat să se înțeleagă faptul că ar putea părăsi gruparea de pe Santiago Bernabeu în această vară.

Întrebat dacă își dorește să joace pentru Real Madrid până la finalul carierei, Rodrygo a ridicat mai multe semne de întrebare: ”Da, dar se poate întâmpla orice. Am un contract aici, dar nu știu...”.

Fotbalistul a continuat și a surprins când a început să vorbească la timpul trecut despre Real Madrid, lucru remarcat și de reporter, care i-a atras atenția fotbalistului: ”A fost o plăcere pentru mine să petrec acești ani aici. (n.r. reporterul îl întreabă de ce a vorbit la timpul trecut) Nu, nu! Întotdeauna am spus că vreau să fiu la acest club, dar vom vedea...”, a spus Rodrygo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!