Fotbal extern

Kompany, dezgustat după meciul cu Brugge: „ Ne-au făcut 'maimuțe' tot meciul. Sunt devastat!”

Meciul dintre Club Brugge și Anderlecht a depășit rivalitatea obișnuită.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 13:33
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 13:46

În runda cu numărul 20 din campionatul Belgiei, Anderlecht a s-a deplasat pe terenul celor de la Brugge. Faptul că a reușit doar o remiză, 2-2, nu a fost principalul motiv de nemulțumire al lui Vincent Kompany. Antrenorul lui Anderlecht a semnalat că pe toata durata partidei fanii lui Brugge au apelat la scandări rasiste. 

Kompany: „Mi-e greu să rezist”

„Fanii lui Brugge ne-au făcut tot meciul 'maimuțe' pe mine, pe jucători și pe colegii din staff. Sunt devastat. Mi-e greu să rezist. Mulți dintre cei insultați au oferit atât de mult țării noastre.

Am venit aici doar să jucăm fotbal. Nu doresc să intru în conflict cu Brugge, vreau doar să mă întorc acasă și să petrec timpul cu oameni importanți pentru mine”, a declarat Kompany la finalul meciului. 

În semn de protest, tehnicianul a refuzat să participe la conferința de presă după ce meciul s-a încheiat, singurele declarații oferite fiind cele de la flash interviu. 

În urma acestui rezultat, Anderlecht ocupă poziția a patra în campionatul Belgiei, la 11 puncte în spatele liderului Royale Union Saint-Gilloise, cu 5 puncte mai puțin decât Brugge și doar 2 puncte distanță de locul trei, pe care se află Antwerp. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!