Cristiano Ronaldo Pepe Portugalia Fotbal extern

VIDEO Jucătorul care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să exclame: ”S-a întors regele!”

Cristiano Ronaldo este încântat că experimentatul fundaş Pepe a revenit în lotul naţionalei de fotbal a Portugaliei după ce a ratat meciul de joi cu Turcia din cauza Covid-19, informează Reuters.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:42
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:50

"S-a întors regele! Pepe s-a întors acasă! Uitaţi-vă!", a spus zâmbind Ronaldo înaintea antrenamentului de duminică al Portugaliei, la Porto, după ce fundaşul de 39 de ani a ieşit din vestiar.

Cristiano Ronaldo, reacție memorabilă: ”S-a întors regele!”

Cei doi jucători au râs şi s-au îmbrăţişat înaintea încălzirii, la penultimul antrenament înaintea meciului de marţi cu Macedonia de Nord, finala barajului de calificare la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

  • Cristiano Ronaldo

Starea de spirit a lui Ronaldo este semnificativă pentru ceea ce se întâmplă la naţionala Portugaliei, care va juca acasă cu Macedonia de Nord, ce a reuşit o uriaşă surpriză, învingând Italia (1-0), astfel că mult aşteptatul duel dintre ultimele două campioane ale Europei nu va avea loc.

"Nu vă vom minţi: cu toţii ne aşteptam să întâlnim Italia", a spus mijlocaşul Joao Moutinho într-o conferinţă de presă.

"Fotbalul este diferit în zilele noastre, fiecare echipă poate câştiga la acest nivel, nu contează numele, numerele sau statisticile. Macedonia de Nord are un nucleu extraordinar şi va face tot posibilul să ne facă viaţa grea marţi", a adăugat el.

Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!