Fotbal extern

John Kennedy, killer-ul campioanei! Noua senzație din fotbalul brazilian are 19 ani și poartă numele președintelui american asasinat

A debutat cu gol și astăzi a înscris o dublă în derby-ul din Rio la primul meci ca titular.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 13:01
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 13:08

John Kennedy, un tânăr atacant în vârstă de 19 ani de la Fluminense, a răpus campioana Flamengo în derby-ul din Rio, câștigat cu 3-1 de echipa sa.

După ce a debutat cu gol în Campeonato Brasileiro Serie A, puștiul care poartă un nume celebru, cel al președintelui american asasinat în 1963, a fost titularizat astăzi în premieră.

Cu două goluri marcate în derby-ul de pe ”Maracana”, John Kennedy a fost MVP-ul partidei cu Flamengo, nimeni alta decât campioana en-titre care luna viitoare va juca și finala din Copa Libertadores.

A avut Covid și a cerut să joace la juniori pentru a avea meciuri în picioare

Rezultatul a îndepărtat-o și mai mult de un nou titlu pe Flamengo, aflată acum la zece puncte în spatele liderului Atletico Mineiro.

”A fost noaptea tânărului John Kennedy”, a titrat O Globo, în timp ce antrenorul Marcao și-a lăudat elevul: ”Este un jucător incredibil, foarte special. A întârziat un pic cu pregătirea pentru că a avut Covid, dar este excepțional. El mi-a cerut să fie trimis la Under 20 ca să aibă meciuri în picioare pentru a reveni la profesioniști”.

Modifică setările cookies