Nicolae Stanciu transfer stanciu sparta praga Fotbal extern

"In zilele astea rezolvam!" Stanciu merge la Sparta Praga: OFERTA COLOSALA facuta de cehi! Anderlecht si-a dorit sa-l pastreze, dar nu mai avea cum

Transferul lui Stanciu este la Sparta Praga este o chestiune de zile.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 18:31
Data actualizarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 18:35

Impresarul jucatorului roman a declarat ca Anderlecht si clubul din Cehia au ajuns la un acord pentru transferul romanului. Ana Maria Prodan a precizat ca Sparta Praga va plati 9 milioane de euro pentru achizitia romanului.

Stanciu a avut oferte si de la alte echipe, insa a ales Sparta Praga deoarece considera ca este o echipa care ii poate oferi sansa de a juca in mod constant.

"Noi speram ca zilele astea sa rezolvam. Din toate ofertele care au venit pe numele lui Stanciu, el si-a ales Sparta Praga. A ales Sparta dupa acel meci avut cu Steaua, meci dupa care Anderlecht a inceput negocierile pentru el. Incercam o varianta de imprumut, cu optiune de cumparare. Sau, in ultimele ore, discutam chiar despre un transfer definitiv. Sparta are bani foarte multi, nu se pune problema sa aiba probleme financiare.

Anderlecht vrea sa-l tina. Si-au dorit foarte tare ca el sa ramana. E mai greu dupa ultimele declaratii si discutii care au fost. El isi doreste sa mearga undeva sa joace. Anderlecht cere 8-9 milioane de euro, Sparta poate achita fara probleme. Anderlecht a cerut prima data 12 milioane, dar au ramas la 8-9 milioane de euro. Antrenorul de acolo si-l doreste foarte mult. E foarte important sa fii dorit", a declarat Ana Maria Prodan la DigiSport.

Presa belgiana a scris in cursul zilei de ieri ca cehii au facut o oferta de doar 5 milioane de euro, insa impresarul fotbalistului a precizat ca oferta era doar pentru un imprumut, cu optiune de cumparare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!