Intrare "de rosu" la Stanciu! Romanul, in vizorul presei din Cehia: "A fost cea mai mare TEAPA din Belgia!"

Intrare "de rosu" la Stanciu! Romanul, in vizorul presei din Cehia: "A fost cea mai mare TEAPA din Belgia!"

Nicolae Stanciu a ajuns in sfarsit la Sparta Praga. Romanul a devenit cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh.

Stanciu a fost primit cu entuziasm de oficialii clubului, care i-au dat tricoul cu numarul 10, dar si de suporteri. Presa din Cehia nu este tocmai convinsa ca Stanciu a fost o mutare inspirata. Publicatia Blesk se intreaba daca nu cumva Stanciu va repeta "experienta" de la Anderlecht unde a fost prezentat drept un star, dar a dezamagit.

"Oare se va descurca mai bine de data asta? Romanul a fost cel mai scump transfer realizat vreodata de un club din Jupiler ProLeague. El n-a facut insa fata acestei presiuni si a parasit-o pe Anderlecht fiind cea mai mare teapa din istoria fotbalului belgian. Practic, se va confrunta din nou cu situatia traita la Anderlecht. Este cel mai costisitor transfer din istoria fotbalului ceh si asta o va simti inca din primul minut in care va imbraca tricoul Spartei. Asteptarile sunt la fel de mari ca in Belgia, toata lumea va fi cu ochii pe el", au scris jurnalistii de la Blesk.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acord politic pe bugetul Capitalei. Viceprimar: “Nu e încă realist”. Nicușor Dan a convocat sedinţa extraordinară
BRAT
Modifică setările cookies