Neymar Barcelona Fotbal extern

In Barca evazionistilor? Jucatorii campioanei Europei au mari probleme cu FISC-ul: dupa Messi, a venit randul lui Neymar si Mascherano

Neymar nu scapa de problemele cu fiscul. De data asta, cel brazilian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 19:27
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 19:40

Protagonistul unuia dintre cele mai importante anchete ale autoritatilor spaniole, in urma transferului la Barcelona, Neymar are probleme si in tara natala.

Jucatorii Barcelonei par sa devina inamicii numarul 1 ai colectorilor de taxe si impozite. Dupa ce Messi a provocat un mare scandal in Spania, pentru neplata taxelor, acum a venit si randul colegului brazilian Neymar.

Fotbalistul a primit in urma cu o saptamana vestea ca FISC-ul brazilian i-a pus sechestru pe 44 de milioane de dolari, dupa ce acesta a evitat sa achite impozite de 14 milioane de dolari intre 2011 si 2013.

Totusi, acest sechestru pare sa se extinda. Potrivit presei braziliene, Neymar a ramas acum si fara una dintre masinile sale de lux.

FISC-ul i-ar fi confiscat un Porsche cumparat in 2011, pe motiv ca aceasta ar fi fost cumparata ilegal. Publicatia braziliana Folha de Sao Paolo nu prezinta insa motivele exacte care au dus la sechestrul pus pe masina.

Sursa citata scrie insa ca masina a fost un cadou primit de Neymar de la tatal sau, dupa ce a iesit golgheterul Mondialului U20.

Mascherano, investigat si el

Un alt fotbalist al Barcelonei care are probleme este argentinianul Javier Mascherano.

Acesta este anchetat de autoritatile din Catalonia pentru neplata unor impozite de 1.5 milioane de euro, la care s-ar adauga si suma de 200.000 de euro sub forma de penalizari.

Modifică setările cookies