Imagini dintr-o alta lume: 40.000 de nord-coreeni, imbracati la fel, la un meci de fotbal feminin contra Coreei de Sud! FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Aprilie 2017, 09:22

	Imagini dintr-o alta lume: 40.000 de nord-coreeni, imbracati la fel, la un meci de fotbal feminin contra Coreei de Sud! FOTO

Un meci de fotbal feminin intre Coreea de Nord si Coreea de Sud a fost scena perfecta pentru comunismul dus la extrem.

Sloganuri politice, costume la fel si tactici de fotbal transformate in arme de razboi - la Phenian s-a jucat fotbal dintr-o alta lume!

40.000 de nord-coreeni - si niciun suporter din Coreea de Sud - au venit sa asiste la meciul dintre cele doua nationale de fotbal feminin, iar totul s-a transformat intr-o adevarata parada a partidului comunist.

"Jucatoarele noastre si-au aratat maiestria si abilitatea nord-coreenilor de a ataca oricand Coreea de Sud", a spus Pak Yong Jin, un student nord coreean prezent la meci, pentru publicatia engleza The Independent.

"Nu am niciun fel de sentimente pentru jucatoarele Coreei de Sud. Tot ce imi doresc este sa le dam cat mai multe goluri."

Desi a fost un eveniment foarte important pentru ambele tari, acesta fiind primul meci de fotbal feminin intre cele doua Corei, nu s-a pus problema ca vreun suporter din Sud sa asiste la meci.

Coreea de Sud a a suspendat in ianuarie 2016 orice schimb de populatie intre cele doua tari, odata cu testele nucleare facute de regimul de la Phenian.

Meciul s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Mai multe imagini AICI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies