Imaginea serii inainte de Germania - Italia: Guardiola a fost perchezitionat la intrarea pe stadion! Cum a reactionat VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Martie 2016, 09:58

	Imaginea serii inainte de Germania - Italia: Guardiola a fost perchezitionat la intrarea pe stadion! Cum a reactionat VIDEO

'Efectul Bruxelles' se simte din plin in fotbal. Pe toate stadioanele din Europa au fost luate masuri de securitate exceptionale, de teama unor noi atentate teroriste.

Nu e de gluma cu masurile de securitate pe stadioanele din Europa. Meciul disputat aseara pe Allianz Arena, intre Germania si Italia, a oferit o scena greu de imaginat pana acum.

Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen, a mers aseara sa urmareasca meciul de pe stadion, iar oamenii de ordine l-au perchezitionat ca pe un simplu spectator.

Usor jenat de aceasta postura, steward-ul l-a rugat pe Guardiola sa ridice mainile, pentru a verifica daca nu cumva ascunde ceva sub geaca.

Guardiola s-a conformat cu zambetul pe buze. A trecut fara probleme de filtrul de la intrarea VIP. VIDEO AICI

Germania a spulberat Italia pe Allianz Arena, scor 4-1. Golurile au fost marcate de Kroos '24, Gotze '45, Jonas Hector '59, 'Ozil '75, respectiv El Shaarawy '83.

Gheorghiţă: Avem o tendinţă de creştere a numărului de cazuri de COVID. Sperăm să fie una lentă
BRAT
Modifică setările cookies