Idee geniala! Discursul lui Donald Trump, ironizat pentru a promova Copa America :) Prima editie care se joaca in afara Americii de Sud

Autor: Sport.ro
Marti 03 Mai 2016, 18:37

	Idee geniala! Discursul lui Donald Trump, ironizat pentru a promova Copa America :) Prima editie care se joaca in afara Americii de Sud

Anul acesta se implinesc 100 de ani de la prima editie Copa America.

Televiziunea argentiniana TyC Sports a gasit o metoda amuzanta de a promova Copa America, turneul care va avea loc in perioada 3-26 iunie, in Statele Unite.

Discursul lui Donald Trump privind problema imigrantilor, a fost adaptat imaginilor cu "asasinii" din fotbal, care vor invada stadioanele din State.

"Tara noastra este intr-o mare problema. Sunt oameni care ne trec frontiera, oameni pe care nu ii dorim. Mii de persoane sunt la granite, sute de mii, si sunt neverificate. Apoi ajung in toate colturile Statelor Unite. Nici nu stim de unde vin oamenii astia, vin de peste tot. Vin din America de Sud. Sunt niste asasini. Nu sunt chiar cele mai simpatice persoane. Nu suntem protejati, oricine poate sa vina aici. E foarte usor si nu ar trebui sa fie asa. Trebuie sa construim un zid! Si trebuie sa il construim cat mai rapid. Voi construi un zid mare si, va rog sa ma credeti, nimeni nu construieste ziduri mai bine ca mine."

Copa America 2016 va fi editia care va marca 100 de ani de istorie a acestei competitii si prima care se joaca in afara Americii de Sud.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România: Doresc să continuăm discuţia din 2015
BRAT
Modifică setările cookies