I se retrage Qatarului dreptul de a organiza Mondialul din 2022? Reactia lui Blatter dupa ce investigatorul FIFA si-a dat demisia:

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Decembrie 2014, 17:02

	I se retrage Qatarului dreptul de a organiza Mondialul din 2022? Reactia lui Blatter dupa ce investigatorul FIFA si-a dat demisia:

Michael Garcia a demisionat din postul de investigator al FIFA, denuntand lipsa de transparenta din partea instantei in privinta raportului de atribuire a editiilor din 2018 si 2022 ale CM.

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat vineri ca ar trebui "un adevarat seism" pentru a se retrage Qatarului organizarea Cupei Mondiale din 2022, decizie luata in urma cu patru ani, dar care inca este sursa constanta de controverse, scrie Mediafax.

"Va trebui sa aiba loc un adevarat seism, sa apara elemente noi extrem de importante pentru a reveni asupra deciziei de a retrage Cupa Mondiala Qatarului. Nu exista, la momentul actual, niciun motiv de a reveni asupra deciziilor, cele doua editii ale CM (2018 in Rusia si 2022 in Qatar) sunt prevazute in calendar, lipsind doar datele precise pentru turneul din 2022", a declarat Blatter la Marrakech (Maroc).

Miercuri, fostul procuror american Michael Garcia, a demisionat, din postul de investigator al FIFA, denuntand lipsa de transparenta din partea instantei in privinta raportului de atribuire a editiilor din 2018 si 2022 ale CM.

Blatter a anuntat, vineri, ca acest raport, de 400 de pagini, va fi dat publicitatii "intr-o forma adecvata". (Mediafax)

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies