Fotbal extern

"I-a reproșat că nu aleargă". Dialogul incredibil dintre Jose Mourinho și Cristiano Ronaldo: cum se înțelegeau cei doi

Caracterul lui Jose Mourinho este bine cunoscut, iar declarațiile făcute de Angel Di Maria nu au făcut decât să întărească ideea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 09:47
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 12:34

Într-un interviu acordat pentru Libero, argentinianul a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Real Madrid, atunci când la echipă se aflau Jose Mourinho și Cristiano Ronaldo. 

Di Maria a ajuns pe Santiago Bernabeu în vara lui 2010, la o lună după ce Jose Mourinho l-a înlocuit pe Manuel Pellegrini. Cristiano Ronaldo se afla la echipă de un an.

De-a lungul timpului, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora relația dintre cei doi portughezi nu ar fi fost una chiar liniștită, iar Angel Di Maria a confirmat acest lucru. 

"Se certa cu toată lumea, nu îi păsa. O dată s-a certat și cu Ronaldo, i-a reproșat că nu aleargă, că toată lumea aleargă pentru el", a declarat Di Maria.

Controversa numărului 7 de la Manchester United 
 

Ajuns în august 2014 pe Old Trafford, Angel Di Maria a purtat tricoul cu numărul 7, cel despre care s-a discutat intens în această perioadă, după revenirea lui Cristiano Ronaldo la echipă. 

"Nu dau niciun ban pe numărul 7 de la Manchester United. La început au vorbit mult cu mien despre asta... dar era doar un tricou. 

Problema mea la United a fost antrenorul. Van Gaal a fost cel mai rău din toată cariera. Marcam, dădeam pase de goluri, iar el îmi arăta acțiunile greșite. Nu îi plăceau jucătorii care erau mai buni decât el", a explicat argentinianul în cadrul aceluiași interviu. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies