Erling Haaland Leo Messi Neymar Fotbal extern

Haaland, peste Messi, Ronaldo și Mbappe după contractul imens semnat, dar nu e cel mai bine plătit! Cine e lider 

Erling Haaland (22 ani) a semnat un contract colosal de colaborare și urmează să încaseze o sumă uriașă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 11:07
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 11:12

Atacantul norvegian a semnat cu Nike, care a avut câștig de cauză în fața rivalelor Adidas și Puma. Fotbalistul lui Manchester City își încheiase colaborarea cu Nike în 2021, când evolua pentru Dortmund, însă a ales să colaboreze tot cu același brand, pe o sumă mult mai mare. 

Erling Haaland a devenit cel mai bine plătit fotbalist care colaborează cu Nike, având un contract de 23 de milioane de euro pe sezon. Contractul său îi devansează pe Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, cei doi fiind și ei imagini ale brand-ului. 

Erling Haaland nu este cel mai bine plătit fotbalist 

Deși i-a depășit pe unii dintre cei mai importanți fotbaliști din lume, Erling Haaland, cu contractul său de 23 de milioane de euro pe sezon, nu este cel mai bine plătit fotbalist! Cel mai mare contract îl deține în continuare Neymar, superstarul brazilian având o colaborare cu Puma din 2020, când a încheiat înțelegerea cu Nike, având încasări de 26 de milioane de euro pe sezon.

Norvegianul se află pe locul al doilea, în timp ce podiumul este completat de Leo Messi, care încasează 20 milioane de euro anual din contractul pe care cu Adidas, semnat în 2017. Cristiano Ronaldo încasează 17 milioane de euro de la Nike, în timp ce Kylian Mbappe, care a semnat cu același brand un contract pe 10 ani, încasează 16 milioane de euro

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!