Olivier Giroud Romaine Giroud Fotbal extern

Fratele lui Olivier Giroud, ținta ironiilor pe internet: "Parcă a revenit în timp să prevină Apocalipsa"

Fanii fotbalului au fost uimiți să observe asemănarea dintre Olivier Giroud și fratele său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 11:02
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 11:16

Cei doi au apărut în cadrul unui interviu realizat pentru televiziunea Telefoot, iar aspectul lui Romaine Giroud i-a luat prin surprindere pe admiratorii fotbalistului francez.

Olivier și Romaine seamănă foarte bine, singura diferență vizibilă dintre cei doi fiind aceea că fratele mai mare al atacantului de la AC Milan are părul lung. 

"Fratele său e versiunea lui Olivier venită din timp pentru a preveni Apocalipsa" a fost unul dintre comentariile fanilor.

Romaine Giroud (45 de ani) a evoluat pentru echipele U15 și U17 ale lui Auxerre, însă nu a trecut la nivel profesionist, alegând cariera de nutriționist.

"Ești cel mai bun jucător din lume. Nu ți-am spus-o niciodată, dar datorită ție mi-am ales această carieră", i-a spus Romaine.

Olivier Giroud semnează un nou contract cu AC Milan!
 

Cei de la Milan au fost impresionați de evoluțiile atacantului francez și vor să-i ofere un nou contract, valabil până în 2024, cu un salariu de patru milioane de euro pe an. 

Giroud ar vrea să introducă în contract și o clauză de prelungire, până în 2025, care l-ar ține pe San Siro până la vârsta de 38 de ani, scrie jurnalistul Niclo Schira.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!