David Beckham Victoria Beckham Fotbal extern

FOTO: Asa nu l-ai mai vazut niciodata! David Beckham a plans ca un copil cand a luat premiu pentru intreaga cariera!

Sotii Beckham au fost atractia serii la Birmingam, la decernarea premiilor din Sport, unde jucatorul lui LA Galaxy a primit trofeul pentru intreaga cariera.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2010, 16:09
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2010, 16:17

David si Victoria Beckham, care au fost insotiti la ceremonie de cei trei fii ai lor, au facut senztiae inca de pe covorul rosu. Enotionat, fostul jucator al Realului a izbucnit in lacrimi in momentul in care a primit trofeul pentru intreaga cariera si a facut-o sa lacrimeze si pe Victoria cu discursul lui.

"Nu numai ca Victoria mi-a dat trei baieti minunati, dar ea este cu adevarat o sursa de inspiratie pentru mine in fiecare zi. Deci Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz, va mulţumesc", a spus Beckham cu lacrimi in ochi. Jucatorul lui LA Galaxy a fost apaludat de public timp de aproape 4 minute, dupa ce Zinedine Zidane, Sir Alex Ferguson si Printul William au aparut intr-un filmulet in care i-au adus multumiri fostului star de la Manchester pentru contributia pe care a avut-o in fotbalul englez in cei peste 18 ani de cariera. "Sa iau premiul tocmai de la Sir Bobby Charlton, care a fost acolo cand am inceput la Manchester United, este cea mai mare onoare", a mai spus Beckham emotionat.

Sursa foto: marieclaire.co.uk si The Sun

Modifică setările cookies