Fotbalul a pierdut inca o legenda. Capitanul lui Pele si al Braziliei care cucerea titlul mondial in 1970 a murit la 72 de ani

Fotbalul a pierdut inca o legenda. Capitanul lui Pele si al Braziliei care cucerea titlul mondial in 1970 a murit la 72 de ani

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV

Fotbalul brazilian a pierdut unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria sa. Capitanul lui Pele si al nationalei Braziliei care cucerea titlul mondial in 1970, in Mexic, a murit la 72 de ani.

Carlos Alberto, fostul mare fundas dreapta al Braziliei, marcator in finala Mondialului din '70, a incetat din viata in urma unui infarct, anunta presa din Brazilia.

Carlos Alberto, care a jucat de 53 de ori pentru nationala Braziliei, marcand 8 goluri, a jucat si impotriva nationalei Romaniei la Mondialul din 1970, in meciul de la Guadalajara, castigat de Selecao cu 3-2. Pentru Brazilia au marcat atunci Pele si Jairzinho, de doua ori, in timp ce pentru Romania au punctat Florea Dumitrache si Dembrovschi.

Din echipa care a cucerit titlul mondial in 1970 au incetat din viata patru jucatori: Felix Mielli Venerando, Carlos Alberto, Everaldo si Fontana.

De-a lungul carierei sale, Carlos Alberto a jucat la Fluminense, Santos, Flamengo, New York Cosmos si California Surf.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies