Football Manager FIFA Fotbal extern

Football Manager devine realitate! Transferurile se vor realiza pe calculator din octombrie! Vezi noul sistem impus de FIFA! E o idee buna?

ADIO VALIZE, adio intermediari, adio jocuri de culise! FIFA va lansa din 1 octombrie sistemul online Transfer Matching System care va permite controlul absolut al transferurilor din intreaga lume!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2010, 22:46
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2010, 23:45

Fotbalul real devine din ce in ce mai apropiat de jocurile virtuale. Incepand cu 1 octombrie, antrenorii si managerii de cluburi vor juca cu totii Football Manager!

FIFA a testa noul sistem de transferuri inca din februarie 2008 in 18 tari iar acum a fost extins la 3633 de cluburi din intreaga lume. Autoritatile vor avea parte de transferuri mult mai transparente, fiecare detaliu al mutarilor fiind la vedere.

In felul acesta, FIFA vrea sa evite evaziunea fiscala, dar si sa protejeze jucatorii minori.

Fiecare club trebuie se inscrie in baza de date pe site-ul FIFA si sa introduca acolo conturile din banci, sumele de bani existente, perioadele de contracte si salariile - toate cu documentele de vigoare.

"Este un moment in istoria fotbalului" a spus Sepp Blatter, presedintele FIFA.

"TSM (Transfer Matching System) este o platforma foarte simpla online, dar care va avea un impact deosebit de mare asupra tranferurilor internationale de jucatori

Cel mai important este ca va mari transparenta tranzactiilor individuale si ne va ajuta sa depistam spalarea de bani si transferurile de minori" a mai spus Blatter, care vrea sa interzica transferurile internationale de jucatori sub 18 ani.

Noul sistem nu e privit cu ochi buni insa de toata lumea! Fiind online, exista riscul ca hackerii sa poata sparge site-ul si sa acceseze conturile cluburilor.

Modifică setările cookies