Fluier de start al meciului si...ELIMINARE! Cea mai bizara faza a saptamanii! Un fotbalist a luat rosu dupa 24 de secunde: VIDEO

Fluier de start al meciului si...ELIMINARE! Cea mai bizara faza a saptamanii! Un fotbalist a luat rosu dupa 24 de secunde: VIDEO

►Je m’apelle CALIFICARE! Azi de la 17:00, Piti spune tot - LIVE in studio la Sport.ro! Ne duce la EURO?

Pasiune si tensiune, cele doua cuvinte care descrie perfect fotbalul sud-american si una dintre cele mai tari competitii de pe continentul lui Maradona si Pele - Copa Libertadores.

Pe langa driblingurile nebune si golurile spectaculoase, fotbalul din America de Sud surprinde, si nu de putine ori, si prin faze controversate sau prin intrari dure. Iar acest lucru s-a intamplat si in aceasta saptamana, intr-un meci disputat intre Atletico Nacional (Columbia) si Nacional de Montevideo, formatie din tara lui Cavani si Suarez, Uruguay.

Astfel, un fotbalist al celor de la Atletico Nacional, Alejando Bernal, a batut recordul pentrea cea mai rapida eliminare din istoria competitiei, fiind trimis la vestiare dupa doar...24 de secunde de la fluierul de start al partidei.

Bernal a urmarit o minge trimisa in adancime, insa a intervenit periculos, cu talpa pe glezna lui Maximiliano Calzada, iar arbitrul a scos imediat cartonasul rosu, spre supefactia fotbalistilor, dar si a fanilor din tribune.

)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies