"Fenomenul ligii!" Chinezii sunt la picioarele lui Andrea Compagno

Andrea Compagno TJ Jinmen Tiger Fotbal extern Andrea Compagno / Sursă Foto - Twitter/X Hotpot Football
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:22
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:25

Plecat de la FCSB pe ușa din dos, la începutul acestui an, Andrea Compagno a devenit la scurt timp star în campionatul chinez.

Atacantul a marcat nouă goluri în nouă meciuri pentru TJ Jinmen Tiger, iar chinezii s-au întrecut în vorbe frumoase la adresa italianului.

"Tianjin Tigers a terminat la egalitate, 1-1, cu Shandong Taishan în cea de-a 13-a rundă a Superligii Chineze. Andrea Compagno a marcat din nou, menținându-și forma fantastică, dar Tigers a cedat un punct târziu în prelungiri.

Chinezii îl laudă pe Compagno

A fost al 9-lea gol al lui Compagno în doar 9 meciuri jucate, consolidându-și statutul de "fenomen al ligii".

Deși a ratat patru meciuri din cauza accidentărilor, Compagno își menține obiectivul de a marca un gol pe meci. Evoluțiile sale l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciați jucători străini din Superliga Chineză", au scris cei de la 163.com.

Andrea Compagno se află pe locul doi în topul golgheterilor, la egalitate cu alți trei fotbaliști. Prima poziție este ocupată de Wu Lei, cu 14 goluri.

Cotat la două milioane de euro de site-urile de specialitate, Andrea Compagno mai are contract cu gruparea chineză până la finalul anului 2025.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!