Fanii lui AC Milan vor capul lui Osti, preparatorul fizic pe care îl consideră vinovat pentru accidentările multiple de la echipă

Matteo Osti AC Milan Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 12:36
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 12:49

Controversatul preparator fizic al lui AC Milan, în centrul atenției după accidentările repetate ale jucătorilor.

Matteo Osti, preparatorul fizic al echipei AC Milan, se confruntă cu o presiune majoră din partea fanilor, care îl consideră principalul vinovat pentru accidentările multiple de la echipă.

Cu o carieră de peste două decenii, Osti lucrează alături de antrenorul principal Stefano Pioli încă din 2011, potrivit gazzetta.it.

Deși Osti beneficiază de respectul colegilor săi, fiind chiar recompensat cu premiul „Preparatorul sezonului 2021-22”, Cronometro d'Oro, pe rețelele sociale este privit cu suspiciune și blamat pentru starea fizică fragilă a unor jucători cheie precum Kalulu, Leao și Thiaw.

Osti, arătat cu degetul de fanii lui AC Milan

Născut în 1971 în Ostiglia, în provincia Mantova, Osti și-a început cariera în Serie A cu Chievo, în 2010, apoi a semnat cu Palermo și Bologna. Colaborarea sa cu Stefano Pioli a început la Bologna în 2011 și a continuat la Lazio, Inter, Fiorentina și Milan.

Stefano Pioli, antrenorul echipei, a recunoscut public că există o preocupare cu privire la frecvența accidentărilor, dar a menționat că responsabilitatea nu poate fi atribuită exclusiv staff-ului tehnic. „Vom încerca să găsim o rezolvare. Aceste cifre mă îngrijorează”, a spus Pioli, care a promis că va căuta soluții pentru a îmbunătăți situația și a sugerat că în viitor statisticile privind accidentările vor arăta mult mai bine.

În ciuda accidentărilor multiple, AC Milan ocupă un loc pe podiul în Serie A, clasându-se pe trei, cu 26 de puncte, șase mai puține decât liderul Inter Milano și cu patru sub ocupanta locului doi, Juventus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!