FABULOS! Voturile pentru Balonul de Aur AU FOST FRAUDATE: "Mi s-a spus sa votez cu Ronaldo!" Vezi cum au votat in realitate cei 6 antrenori

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 10:25
FABULOS! Voturile pentru Balonul de Aur AU FOST FRAUDATE: "Mi s-a spus sa votez cu Ronaldo!" Vezi cum au votat in realitate cei 6 antrenori

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Ziarele din Danemarca (BT) si Norvegia (Dagbladet) au publicat un scandal imens ce are ca tinta Balonul de Aur.

Antrenorii din Bolivia, Guinea, Republica Dominicana, Fiji, Kuwait si Vanuatu se plang ca voturile lor pentru Balonul de Aur au fost schimbate!

Acestia spun ca nu l-au votat pe Ronaldo, dar voturile lor au fost schimbate asa incat portughezul sa primeasca trofeul.

Jorvan Vieira, antrenorul Kuweitului, a declarat: "Cred ca a fost o frauda mare aici, eu l-am votat pe Ibrahimovic"! Conform listei publicate de FIFA, acesta apare ca i-a votat pe Messi, Neymar si Ronaldo!

Juan Carlos Buzzetti, antrenorul din Fiji, spune ca l-ar fi votat pe Ronaldo, Messi si Ribery, insa apare ca si cand i-a votat pe Ronaldo, Ribery si Lewandowski.

Cea mai dura replica a venit din partea antrenorului din Albania, Giovanni Di Biasi, cel care a declarat pentru Dagbladet: "I-am votat pe Ronaldo, Messi si Ribery, nu pe Ibrahimovici, este o minciuna si o nesimtire ce s-a intamplat", a spus acesta.

Fahad Al Zarraa, antrenorul Qatarului, a facut o dezvaluire si mai socanta: "Mi s-a spus sa il votez pe Ronaldo pentru a-l ajuta pe Blatter sa isi spele imaginea", a spus acesta.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies