"El profesor" Aguero! Cu ce isi umple timpul starul lui Manchester City intre antrenamente

"El profesor" Aguero! Cu ce isi umple timpul starul lui Manchester City intre antrenamente

In pauza cauzata de noul coronavirus, Sergio Aguero si-a gasit o ocupatie care i se potriveste manusa. 

Starul lui Manchester City s-a implicat intr-un program online, creat de BBC cu scopul de a-i ajuta pe copii. Aguero ii va invata limba spaniola pe elevii sai, prima lectie online urmand a avea loc pe 11 iunie. Argentinianul le va spune copiilor cum sa numere in spaniola pana la 12. 

Sergio Aguero, profesor de limba spaniola

Fiind tatal unui baiat de 11 ani, Sergio Aguero a spus ca este bucuros de posibilitatea de a le fi profesor copiilor pentru cateva minute. 

"Este o perioada dificila pentru copii, dar si pentru parintii care incearca sa ii tina concentrati pe educatia lor de acasa. Sunt onorat sa pot juca un rol in programul celor de la BBC", a declarat atacantul. 

La randul lor, reprezentantii BBC au spus ca sunt mandri de faptul ca au putut reuni oameni valorosi pentru a-i sprijini pe britanici in aceasta perioada atat de provocatoare. 

Sergio Aguero este jucatorul lui Manchester City din 2011, de cand a fost transferat de la Atletico Madrid contra sumei de 50 de milioane de euro. Astazi argentinianul a fost la antrenamente alaturi de coechipierii sai. City revine pe teren pe 17 iunie, in compania lui Arsenal. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies