Dupa Dybala, Juventus vrea sa-si asigure semnatura unui alt fotbalist! Agentul jucatorului a facut marele anunt "S-au batut si alte echipe!"

Dupa Dybala, Juventus vrea sa-si asigure semnatura unui alt fotbalist! Agentul jucatorului a facut marele anunt "S-au batut si alte echipe!"

Juanma Lopez, agentul lui Alvaro Morata, a vorbit despre situatia din acest moment a fotbalistului. 

Alvaro Morata este imprumutat de la Atletico Madrid la Juventus pana la sfarsitul sezonului. Spaniolul a avut un start fulminant de sezon, in care a marcat nu mai putin de noua goluri si a oferit cinci pase decisive in cele 14 partide jucate. 

In acest moment, atacantul este unul dintre golgeterii din Champions League (sase goluri inscrise), iar formatia italiana vrea sa avanseze negocierile pentru achizitionarea lui Morata. 

Agentul fotbalistului, Juanma Lopez, a declarat ca este sigur ca Juventus il va transfera definitiv pe atacant: "Milan si Napoli au fost alte echipe care s-au batut pentru Morata. Juventus il va transfera la sfarsitul acestui sezon si sunt sigur", a dezvaluit agentul pentru site-ul jurnalistului Gianluca Di Marzio. 

Juanma Lopez a declarat ca Morata a fost mereu prima optiune a lui Juventus si ca Atletico a fost multumita ca l-a cedat cu imprumut, avand in vedere ca echipa lui Simeone l-a transferat pe Luis Suarez. 

"Morata a fost mereu prima optiune pentru Juventus. Problema a fost ca la inceput Atletico a vrut sa-l vanda definitiv, nu ar fi vrut sa-l imprumute. Prin anumite circumstante si avand in vedere ca ei l-au transferat pe Suarez, si-au dat in cele din urma acordul unui imprumut.

Presedintele si directorul sportiv al lui Juventus au fost cruciali in aceasta intelegere. Suntem intr-o relatie foarte bune cu ei si exista intelegere. Nu regretam ca s-a intamplat asta, Suarez este unul dintre cei mai buni atacanti, iar ambele echipe au fost fericite", a adaugat agentul lui Morata. 

Juventus a platit deja 10 milioane de euro pentru imprumutul lui Morata, iar pentru un transfer definitiv gruparea din Torino trebuie sa mai scoata din buzunar inca 45 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies