Dorit de Real Madrid și Liverpool, starul lui Bayern Munchen este pe cale să semneze cu Manchester City

jamal musiala Bayern Munchen Manchester City Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 10:13
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 10:20

În vârstă de 21 de ani, Jamal Musiala se află deja de trei sezoane la Bayern Munchen, fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Cotat la 110 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, internaționalul german mai are contract cu "bavarezii" până la finele sezonului 2025/26.

Luptă aprigă între granzi pentru Jamal Musiala

Cu 192 de prezențe în echipamentul lui FC Bayern, Jamal Musiala a reușit să marcheze 51 de goluri și să paseze decisiv în 33 de situații, în aproximativ 11.000 de minute.

Bayern Munchen încearcă să obțină un acord pentru prelungirea contractului, însă mijlocașul ofensiv este tentat pentru o nouă provocare pe plan profesional, iar ofertele sunt numeroase.

Real Madrid, Liverpool și Manchester City sunt printre cluburile interesate de jucătorul neamț, iar The Independent anunță că echipa pregătită de Pep Guardiola are cele mai mari șanse pentru a-l transfera.

Produs de TSV Lehnerz (2008-2010), Southampton FC (2010-2011), Chelsea FC (2011-2019), FC Bayern München (2019-2020), Jamal Musiala a fost adus de reprezentativa U17 a "bavarezilor" în iulie 2019 de la Academia lui Chelsea, pentru 200.000 de euro.

Bayen Munchen anunță cel mai important obiectiv

Max Eberl, directorul sportiv al lui FC Bayern, a vorbit despre Jamal Musiala. Oficialul bavarezilor a precizat că cel mai important obiectiv al clubului este să reușeasacă să pună sigiliu pe extinderea contractului jucătorului, o piesă importantă din angrenajul lui Bayern Munchen.

"Prelungirea contractului lui Jamal Musiala e un obiectiv important pentru club, crucial. Altă opțiune nu există. Vrem jucători tineri precum Musiala, Tel Pavlovic și alții. Avem însă nevoie și de jucători experimentați", a spus Max Eberl, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!