Dorit de Fenerbahce, Mircea Lucescu s-a decis! Anunțul făcut în Ucraina

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Fenerbahce Ucraina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 19:42
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 19:42

Mircea Lucescu (77 de ani) mai are contract cu Dinamo Kiev până în vara anului următor, însă recent au apărut informații potrivit cărora antrenorul român ar putea părăsi prematur gruparea din Ucraina.

Mircea Lucescu vrea să rămână la Dinamo Kiev

În ultimele zile, în presa internațională s-a scris despre interesul celor de la Fenerbahce pentru "Il Luce", dar și despre dorința lui Dinamo Kiev de a-l numi antrenor din sezonul următor pe polonezul Marek Papszun (48 de ani), care va pleca de la Rakow în această vară.

În ciuda informațiilor apărute, publicația ucraineană Sport, care îl citează pe jurnalistul Piotr Slonka, susține că Mircea Lucescu își va duce contractul la bun sfârșit.

"Din câte știu, Mircea Lucescu rămâne la Dinamo până în mai 2024. Aceasta este poziția oficială a clubului și a antrenorului în acest moment", anunță sursa citată.

Mircea Lucescu a fost recent operat și a lipsit de pe bancă la ultimele meciuri ale lui Dinamo Kiev. "Il Luce" se confrunta cu o problemă la picior, coxartroză, iar Dinamo Kiev a anunțat pe 1 mai că antrenorul român a fost operat cu succes și se află "într-o stare excelentă".

  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contractul lui Mircea Lucescu cu Dinamo Kiev
  • 78 de ani împlinește "Il Luce" pe 29 iulie

Mircea Lucescu a sosit la Dinamo Kiev în iulie 2020, după ce anterior petrecuse 12 ani la marea rivală Șahtior Donețk. Alături de formația din capitala Ucrainei, românul a cucerit un titlu de campion, o Cupă a Ucrainei, o Supercupă și a participat în grupele UEFA Champions League.

În sezonul actual, cu șase etape înainte de final, Dinam Kiev se află pe locul 4, cu 47 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Șahtior. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!