Decizie incredibila a lui Depay la cateva saptamani dupa ce a semnat cu Barcelona! Ce va face atacantul pentru a ajuta clubul

Decizie incredibila a lui Depay la cateva saptamani dupa ce a semnat cu Barcelona! Ce va face atacantul pentru a ajuta clubul

Atacantul olandez a acceptat reducerea salariului cu 30% pentru a da posibilitatea celor de la FC Barcelona de a rezolva situatia financiara. 

Memphis Depay va primi mai putini bani fata de cat se intelesese cu clubul spaniol, dupa ce gigantii din La Liga au fost nevoiti sa reduca costurile pentru a se alinia la un anumit plafon. 

Fotbalistul a ajuns in aceasta vara pe Camp Nou, alaturi de alte nume sonore precum Sergio Aguero, Eric Garcia si Emerson Royal. 

Depay nu a ascuns faptul ca venirea la FC Barcelona a reprezentat un vis devenit realitate, mai ales ca are sansa de a lucra alaturi de Ronald Koeman. 

Initial oferta a fost un salariu de 7 milioane de euro pe an plus alte bonusuri de performanta, iar acum suma de bani pe care o va primi a ajuns undeva la aproximativ 5 milioane de euro. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies