Cristiano Ronaldo al nassr Fotbal extern

Debut oficial nefericit pentru Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Statisticile modeste ale starului portughez: ce notă a primit 

Cristiano Ronaldo a debutat într-un meci oficial pentru Al Nassr.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:36
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:42

Starul portughez a jucat în partida pe care echipa sa a câștigat-o în fața celor de la Al Ettifaq, scor 1-0, revenind pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite. 

Evoluția lui Cristiano Ronaldo a fost una sub așteptări, cu cifre modeste la finalul partidei.

Potrivit SofaScore, fotbalistul de 37 de ani a primit a treia cea mai mică notă din formație. În plus, Cristiano Ronaldo a atins mingea doar de 41 de ori și a câștigat un singur duel cu adversarii. A comis un fault, a pierdut opt mingii și a avut un singur șut pe poartă. 

"Crezi că Ronaldo e cel mai bun?" Șumudică nu a ezitat și a spus asta

Tehnicianul român a aterizat sâmbătă dimineață în România și va sta șapte zile în țară. La sosire, a vorbit cu presa și, întrebat despre transferul lui Cristiano Ronaldo în liga în care este și el antrenor, Șumudică a evidențiat, printre altele, că Arabia Saudită este un campionat puternic.

"(n.r. Cum e privit transferul lui Ronaldo?) Voi trebuie să știți cum e privit, eu din interior nu-mi pot da seama. E show! Ați văzut, dacă a venit Paris Saint-Germain să joace cu o selecționată aliată formată din Al-Hilal și Al-Nassr Stars cu stadionul arhiplin... S-a luat o altă turnură acestei competiții. 

(n.r. Crezi că Ronaldo e cel mai bun?) Nu știu, la ce a făcut și la ce a demonstrat, este un jucător foarte, foarte bun. A câștigat tot ce se putea câștiga în Europa, decoamdantă nu pot să spun... În Arabia să știi că nu e ușor, nu zic că Ronaldo nu va face față, dar nu e ușor", a spus Marius Șumudică.


Ce a spus Marius Șumudică despre Cristiano Ronaldo pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!