FIFA Sepp Blatter Fotbal extern

De la FIFA la radio | Blatter, decizie incredibila luata dupa doua decenii in fruntea Federatiei internationale

Sepp Blatter a fost atacat in timpul unei conferinte de presa cu un teanc de bani (VIDEO). In cadrul aceluiasi eveniment, care a avut loc la Zurich, acesta a dezvaluit ca planuieste sa lucreze intr-un radio dupa ce numele succesorului sau va fi aflat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 19:41
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 20:22

In varsta de 79 de ani, Blatter isi va incheia domnia de mai bine de doua decenii in fruntea FIFA pe 26 februarie 2016. Chiar daca a fost reales la ultimul congres, acesta a decis sa renunte la post in urma numeroaselor scandaluri de coruptie care au macinat Federatia Internationala.

Blatter nu va disparea insa complet din peisaj, ci are planuri cu adevarat interesante. Omul care a condus fotbalul mondial in ultimii 20 de ani spune ca ar vrea sa aiba o emisiune la radio, acesta fiind una dintre marile sale dorinte.

Blatter a dezvaluit acest lucru in cadrul conferintei de presa de la Zurich, inainte sa fie atacat de un comedian britanic cu un teanc de bani.

"Cred ca radioul este cel mai popular mijloc de comunicare. Milioane de oameni asculta zilnic radioul, fie ca sunt in masina, acasa sau in alta parte", a spus Blatter.

Sepp Blatter va parasi FIFA pe 26 februarie 2016, dupa ce membri Federatiei Internationale isi vor vota noul conducator.

Modifică setările cookies