2022 de coșmar pentru Dani Alves! A fost acuzat în ultima zi din an de agresiune sexuală

Dani Alves agresiune sexuala Barcelona Virale Dani Alves
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:55
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:54

Dani Alves are de gestionat o situație dificilă în 2023.

Dani Alves (39 ani) a ratat șansa de a-și trece în CV singurul trofeu care-i lipsește: Campionatul Mondial. Fundașul dreapta a fot convocat de Tite (61 ani) la turneul final din Qatar, numai că Brazilia a pierdut în fața Croației, la loviturile de departajare, 2-4, și s-a oprit în sferturile competiției. 

Dani Alves, acuzat de o femeie că a atins-o în părțile intime 

După eliminarea de la Campionatul Mondial, Dani Alves s-a refugiat în cluburile de noapte din Spania, potrivit publicației ABC. Iar pe 30 decembrie, brazilianul a fost acuzat de agresiune sexuală. O femeie, care se află în același local, Sutton, a reclamat că a fost atinsă în zonele intime de către Dani Alves. Conform aceleiași surse, a anunțat personalul de securitate în legătură cu gesturile fotbalistului și a depus toate demersurile legale pentru a întemeia o plângere penală. 

Persoanele din anturajul lui Dani Alves au precizat, tot pentru publicația ABC, că brazilianul a trecut fugitiv pe la acel club de noapte și au negat că acesta ar fi recurs la unele atingeri care pot fi interpretate ca agresiune sexuală. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!