Fotbal extern

Dagenham & Redbridge - Salford City 0-1. Oaspeții se impun cu un gol marcat în minutul trei 

Meciul dintre Dagenham & Redbridge și Salford City s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 22:23
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 23:44

LIVE SCORE Dagenham & Redbridge - Salford City 0-1

Minutul 3 - Gol Salford City

Dagenham & Redbridge este una dintre echipele care speră la promovare în National League, eșalonul al 5-lea din Anglia. Are 23 de puncte și ocupă locul opt, și este la doar două puncte de locurile de baraj pentru promovare.

De partea cealaltă, Salford City se luptă pentru supraviețuire în League Two, eșalonul al 4-lea din Anglia. Are 16 puncte și este pe locul 19, la patru puncte distanță de locurile retrogradabile. 

Salford City este o echipă cunoscută în Anglia. A fost fondată în urmă cu 81 de ani, iar recent, mai mulți foști jucători ai lui Manchester United au cumpărat acțiuni la club.

Nicky Butt, Ryan Giggs, frații Neville, Gary și Phil, dar și Paul Scholes și David Beckham dețin câte 10% din acțiunile clubului.

”E o competiție importantă, toată lumea vrea să ajungă cât mai departe în FA Cup, asta dă cluburilor o oportunitate să încerce să progreseze și să ajungă cât mai departe, dar în primul rând trebuie să ne concentrăm la meciul pe care îl avem și știm că va fi unul dificil”, a spus Jordan Turnbull, fundașul celor de la Salford City.

CITESTE SI
Modifică setările cookies