Vladimir Putin campionat mondial rusia 2018 Rusia Fotbal extern

Cum incearca Rusia sa scape de cainii fara stapan din orasele ce vor gazdui meciuri la Campionatul Mondial: "diviziile mortii" din fostul KGB, eliberate pe strazi

Rusia intra in linie dreapta cu pregatirile pentru Campionatul Mondial din vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Ianuarie 2018, 13:44
Data actualizarii: Luni 22 Ianuarie 2018, 13:56

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, isi doreste ca cea mai mare competitie fotbalistica a lumii sa se desfasoare fara cel mai mic incident care ar putea afecta imaginea tarii. Astfel, nici cel mai mic detaliu nu este lasat la voia intamplarii.

Potrivit DailyMirror, autoritatile din Rusia au gasit o metoda brutala pentru a scapa de cainii fara stapan din orasele care vor gazdui meciuri la Campionatul Mondial. Conform sursei citate, "diviziile mortii" din fostul KGB au fost trimise pe strazi. Este vorba de caini special antrenati de serviciile secrete si politie, caini ce vor avea misiunea de "a curata" strazile.

Ekaterina Dmitrieva, sefa Protectiei Animalelor din Rusia, a lansat deja o petitie in incercarea de a stopa acest masacru. De asemenea, Dmitrieva ii acuza si pe cei de la FIFA ca sunt la curent cu situatia din Rusia, insa intorc privirea.

Planul rusilor nu este unul inovativ. Si inaintea Campionatului European din 2012, autoritatile din Ucraina au folosit aceeasi metoda pentru a "curata" strazile de cainii fara stapan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!