Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Al Nassr cristiano ronaldo transfer Gary Neville Fotbal extern

Întrebat despre transferul lui Cristiano Ronaldo, Gary Neville a zis exact ce avea pe inimă

Fostul coleg de la Manchester United și-a spus opinia despre mutarea care a surprins pe final de 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 08:52
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 09:11

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut vineri o primă reacție în legătură cu transferul său la Al Nassr, iar lumea fotbalului a început să încerce să găsească explicații pentru alegerea starului care a jucat ultima dată la Manchester United. 

Gary Neville a comentat decizia lui Cristiano Ronaldo

Fost coleg pe Old Trafford cu fotbalistul portughez - la primul său mandat la Manchester - celebrul Gary Neville, acum analist TV, a lăsat să se înțeleacă că atacantul în vârstă de 37 de ani ar mai fi avut oferte din Europa. Totodată, Neville și-a exprimat mâhnirea că Ronaldo nu și-a încheiat cariera la United.

„Am simțit că ar vrea să rămână în Europa, îmi spunea că ofertele sunt uluitoare și că cluburile nu au venit pentru el”, a spus Gary Neville, potrivit Daily Mail.

  • 400 de meciuri a jucat Gary Neville pentru United (1992 - 2011)

„Există un element de tristețe pentru mine – ultimul lui Ronaldo la nivel superior. Trebuia să se încheie la Old Trafford - se pare că Cristiano își încheie cariera în Arabia Saudită", a mai spus fostul mare fundaș dreapta de la Manchester United și din naționala Angliei.

Al Nassr e antrenată de Rudi Garcia

Tristețea lui Neville a fost probabil sporită și de un sentiment de nostalgie - având în vedere că se afla la mai mult de jumătatea carierei sale cu United când Ronaldo a jucat pentru prima dată la Old Trafford, mai scrie Daily Mail.

Al-Nassr, echipă antrenată de francezul Rudi Garcia, a câştigat nouă titluri de campioană a Arabiei Saudite, ultimul în 2019.

„Se scrie istoria. Acest transfer nu numai că va inspira clubul nostru să aibă şi mai mult succes, dar va inspira liga noastră, ţara noastră şi viitoarele generaţii de băieţi şi fete să performeze cât mai bine”,a anunţat clubul Al- Nasr.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!