Cristiano Ronaldo Fotbal extern

VIDEO Cristiano Ronaldo și-a emoționat mama până la lacrimi! Mesajul starului portughez 

Cristiano Ronaldo și-a surprins mama în ziua în care a împlinit 67 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 19:04

Mama lui Cristiano Ronaldo (36 ani) a împlinit 67 de ani chiar în ultima zi din 2021. Iar fiul său a ținut să-i transmită un mesaj emoționat, pe Instagram, unde are cel mai urmărit cont din lume, 385 de milioane, în care i-a mulțumit pentru toată dragostea pe care i-a oferit de-a lungul timpului.

„La mulți ani celei mai bune mame din lume! O luptătoare care m-a învățat să nu renunț, cea mai bună bunică pe care o puteau avea copiii mei.

Te iubesc foarte mult, mamă!”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul oficial de Instagram. 

Sora lui Cristiano Ronaldo și-a filmat mama în timp ce citea mesajul publicat de fiul său. Însă, Maria Dolores a putut citi cursiv doar primele cuvinte, după a fost copleșită de emoții și a început să plângă în hohote. 

„Voiam să public o fotografie, dar, din fericire, am filmat acest moment, care arată ce mamă avem. Aici citea mesajul fiului său.

Ea este puterea noastră. Este dragostea în persoană, dragoste pe care ne-a insuflat-o și nouă. Mulțumesc că ești mama care ești. Sper ca Dumnezeu să-ți ofere sănătate și mulți ani, pentru a mai avea astfel de momente împreună”, a scris Kaito Aveiro, sora lui Cristinao Ronaldo pe Instagram. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!