Fotbal extern

Cristiano Ronaldo și-a emoționat mama până la lacrimi! Mesajul starului portughez 

Cristiano Ronaldo și-a surprins mama în ziua în care a împlinit 67 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 19:04

Mama lui Cristiano Ronaldo (36 ani) a împlinit 67 de ani chiar în ultima zi din 2021. Iar fiul său a ținut să-i transmită un mesaj emoționat, pe Instagram, unde are cel mai urmărit cont din lume, 385 de milioane, în care i-a mulțumit pentru toată dragostea pe care i-a oferit de-a lungul timpului.

„La mulți ani celei mai bune mame din lume! O luptătoare care m-a învățat să nu renunț, cea mai bună bunică pe care o puteau avea copiii mei.

Te iubesc foarte mult, mamă!”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul oficial de Instagram. 

Sora lui Cristiano Ronaldo și-a filmat mama în timp ce citea mesajul publicat de fiul său. Însă, Maria Dolores a putut citi cursiv doar primele cuvinte, după a fost copleșită de emoții și a început să plângă în hohote. 

„Voiam să public o fotografie, dar, din fericire, am filmat acest moment, care arată ce mamă avem. Aici citea mesajul fiului său.

Ea este puterea noastră. Este dragostea în persoană, dragoste pe care ne-a insuflat-o și nouă. Mulțumesc că ești mama care ești. Sper ca Dumnezeu să-ți ofere sănătate și mulți ani, pentru a mai avea astfel de momente împreună”, a scris Kaito Aveiro, sora lui Cristinao Ronaldo pe Instagram. 

Modifică setările cookies