Luis Suarez gremio Fotbal extern Luis Suarez

Clubul lui Luis Suarez a reacționat, după ce presa din Brazilia a anunțat că fotbalistul se retrage

Luis Suarez (36 de ani) se află la Gremio din ianuarie 2023 și mai are contract cu echipa din primul eșalon al Braziliei până la finalul lui decembrie 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2023, 19:01
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2023, 19:01

Cotat la patru milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Luis Suarez a ajuns la Gremio după o scurtă perioadă la Nacional, formație din liga de top din Uruguay.

Clubul lui Luis Suarez a reacționat, după ce presa din Brazilia a anunțat că fotbalistul se retrage

În urmă cu câteva zile, presa din Brazilia a anunțat că Luis Suarez le-ar fi transmis șefilor lui Gremio că se gândește să se retragă din fotbalul profesionist, din cauza unor probleme medicale - DETALII AICI.

Iar președintele lui Gremio, Alberto Guerra, a confirmat situația complicată prin care trece Luis Suarez, remarcând faptul că fotbalistul simte dureri constante și că primește zilnic doze de injecții și tratamente speciale.

„Luis Suarez ajunge la limită. Să poată juca, primește un tratament special și injecții zilnice. Simte o durere constantă”, a spus Alberto Guerra, potrivit publicației britanice GOAL.

Cifrele lui Luis Suarez

Luis Suarez a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona, Atletico Madrid sau Gremio.

Cele mai multe apariții le-a bifat la FC Barcelona. La gruparea „catalană”, Luis Suarez a participat în 283 de meciuri, a reușit să marcheze 195 de goluri și să paseze decisiv în 113 situații.

În perioada 2015 - 2017, Transfermarkt l-a evaluat pe Luis Suarez la 90 milioane de euro, atingând cea mai înaltă cotă pe piața transferurilor din cariera sa fotbalistică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!