Clipe de groaza pentru jucatorii lui Huracan: un fost international argentinian si-a pierdut 4 degete de la picior si risca sa nu mai joace fotbal

Clipe de groaza pentru jucatorii lui Huracan: un fost international argentinian si-a pierdut 4 degete de la picior si risca sa nu mai joace fotbal

Lotul echipei argentiniene Huracan a trecut prin clipe de cosmar la intoarcerea de la un meci disputat in Copa Libertadores, in Venezuela. Fotbalistii se intoarceau de la Caracas atunci cand au fost implicati intr-un accident groaznic.

Fostul international argentinian Patricio Toranzo (33 de ani) a ramas fara patru degete de la un picior, iar colegul sau Diego Mendoza a fost si el ranit. Totul dupa ce autocarul echipei lor, Huracan, s-a rasturnat pe drumul dintre Caracas si Buenos Aires.

Huracan pierduse cu scorul de 1-2 in deplasarea de la Caracas si revenea in Argentina atunci cand soferul autocarului a pierdut controlul si vehicului s-a rasturnat.

Cel mai grav ranit a fost Patricio Toranzo, fotbalist in varsta de 33 de ani, care a debutat in urma cu 6 ani la nationala Argentinei. Acesta nu stie daca va mai putea juca fotbal dupa ce si-a pierdut 4 degete de la un picior.

"Patru dintre degetele lui Toranzo de la piciorul stang au fost partial amputate. Se spera ca el va putea juca din nou, deoarece degetul amre, cel mai important pentru un fotbalist, nu af ost deloc afectat. Trebuie sa asteptam insa pana cand ranile se vor vindeca. In trei-patru saptamani vom sti mai multe", au spus oficialii clubului in presa argentiniana.

Patricio Toranzo

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum procedezi dacă vrei să nu iți scadă veniturile la pensie. Sfaturi pentru a economisi inteligent
BRAT
Modifică setările cookies