VIDEO Ce primă de titlu are echipa-surpriză care în prezent este pe primul loc în Moldova, peste ”eterna campioană” Sheriff Tiraspol

Petrocub Hincesti Mihai Usatîi Republica Moldova Sheriff Tiraspol Superliga Moldovei Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 12:36
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 12:44

Superliga de peste Prut are un final de play-off incendiar.

Cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului din Superliga Moldovei, lider este revelația FC Petrocub Hîncești, cu două puncte acum peste Sheriff Tiraspol, campioana ultimelor opt sezoane care domină după 2000 fotbalul de peste Prut (21 de titluri cucerite).

Petrocub și Sheriff sunt singurele neînvinse din play-off, fază a campionatului în care echipele au pornit de la ”zero”, indiferent de punctele acumulate la finalul sezonului regular!

Într-un interviu pentru RealMedia, Mihai Usatîi, fondatorul lui Petrocub, a oferit inclusiv informații despre prima de titlu pentru fotbaliștii săi.

”Noi avem un joc de campioni. Nu vreau să vorbesc de Sheriff, noi trebuie să ne gândim la cum să luăm 3 puncte la fiecare meci. 

De când sunt la Petrocub am un vis și cred că fiecare conducător de echipă are acest vis de a ajunge campion.

Totul e posibil, important să se rezolve, să se decidă pe terenul de fotbal, dar nu în culise.

Primele sunt bune pentru Moldova, asta vă pot spune. Nu pot divulga suma exactă, sunt chestii stipulate în contractele fotbaliștilor dar premii o să fie, individual, fiecare jucător aparte. 

În jurul sumei de 2-3 mii (n.r. - de euro), de jucător, poate și mai mult.

Desigur, Sheriff este favorită la campionat cred încă. Ei au jucători buni, au salarii, alte posibilități, infrastructura. 

Nu ne comparăm cu ei. Dacă să facem o glumă la acest capitol, referitor la bugetul lor în comparație cu al nostru, ei ne-ar depăși de 10 ori”, a declarat Usatîi.

Clasamentul din play-off-ul Superligii Moldovei

Clasamente oferite de Sofascore

Foto și video: FC Petrocub / Vadim Caftanat

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!