Fotbal extern

Caz SOCANT la nationala Angliei! Jucatorul a fost dat afara din echipa dupa ce ar fi suspect de pariuri ilegale! Ce spune selectionerul Southgate

Kieran Trippier (30 de ani) a parasit marti seara cantonamentul Angliei, pentru a se prezenta la audieri datorita incalcarii regulilor de pariere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2020, 23:39
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2020, 23:42

Conform celor de la The Athletic, Trippier se confrunta cu o posibila interdictie de sase luni, pentru unor presupuse infractiuni de pariere care au avut loc in 2019. 

Trippier a insistat ca nu a plasat personal niciun pariu si nici nu a beneficiat financiar din pariurile facut de nimeni altcineva. Fundasul dreapta a plecat astazi din tabara Angliei din "motive personale. 

Southgate a confirmat marti seara la conferinta de presa, ca Trippier a iesit din echipa Angliei pentru a rezolva problema acuzatiilor fata de pariuri. 

"Nu pot spune multe despre asta, intrucat nu este ceva care sta in controlul meu", a spus Gareth Southgate pentru The Athletic. 

Nu este primul caz din nationala Angliei, Daniel Sturridge a fost si el lovit de astfel de acuzatii in trecut. Acesta a fost gasit vinovat pentru ca i-a oferit fratelui sau informatii despre o posibila mutare de la finala Europa League, Liverpool-Sevilla. Atacantului i s-a acordat o interdictie de patru luni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies