Mats Hummles Hansi Flick Mats Hummels Nationala Germaniei Fotbal extern

Campionul mondial "tăiat" de pe lista Germaniei de Hansi Flick 

Mats Hummels, campion mondial în 2014, valorează în prezent 12 milioane de euro. Cea mai înaltă cotă de piață a atins-o în 2018, 60 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 11:02
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 11:10

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei, Hansi Flick, spune că Mats Hummels, care a cucerit cu Mannschaft trofeul mondial în 2014, nu mai are nivelul necesar pentru a putea juca la Cupa Mondială 2022 din Qatar, scrie AFP.

Fundaşul lui Dortmund, în vârstă de 32 de ani, "are un trecut uimitor cu echipa naţională", a spus Flick într-un interviu pentru RTL, dar "în prezent, ştie chiar el, nu are acel nivel, acea calitate în jocul său" ca acum şapte ani.

Flick a menţionat însă că nu-i închide "uşa" naţionalei lui Hummels. ''Ştiu că are şi el nişte mici probleme. Nu spunem categoric că închidem uşa, dimpotrivă. Pentru toţi cei care au succes şi care arată calităţi deosebite, uşa rămâne deschisă. Vrem să mergem în Qatar cu cea mai bună echipă", a continuat Flick, care a calificat Germania la Cupa Mondială de anul viitor (21 noiembrie-18 decembrie), după ce a câştigat grupa preliminară în care s-a aflat şi România.

Hummels a fost rechemat la prima reprezentativă anul acesta, pentru EURO 2020, iar ultimul său meci a fost contra Angliei, în optimi, în iunie, meci câştigat de englezi cu 2-0

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!