Bomba in fotbalul italian! Jucatori de la Napoli, in legaturi cu Mafia italiana. Au fost facute 3 arestari
Joi 10 Mai 2018, 10:27

Bomba in fotbalul italian! Jucatori de la Napoli, in legaturi cu Mafia italiana. Au fost facute 3 arestari

Trei membri ai Mafiei au fost arestati.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Divizia anti Mafia din politia italiana a facut 3 arestari in Napoli. Cei 3 membri ai Mafiei sunt fratii Gabriele, Francesco si Giuseppe Esposito, anunta doua publicatii mari din Italia, Corriere della Sera si Republicca.

Acestia sunt patronii unui club din Napoli, unde vin permanent mai multi jucatori ai echipei Napoli. Ultima petrecere facuta la acest club a fost a portarului Pepe Reina, care si-a facut petrecerea de adio de la Napoli in clubul celor 3 mafioti arestati.

Cei 3 sunt prieteni cu mai multi jucatori de la Napoli si cu cateva VIP-uri din Italia, cu care au legaturi, insa lista nu a fost facuta publica de catre autoritati.

"Clubul este frecventat des de jucatori de la Napoli, care intra in contact cu persoane cunoscute din lumea interlopa. Acestia petrec timp impreuna, pun pariuri pe meciuri de fotbal si chiar isi petrec serile impreuna alaturi de acestia, oameni din showbizz si alte persoane cunoscute", declara unul din anchetatori in presa italiana.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT