Boloni, amenintat cu inchisoarea! Oficialii Standard Liege: "Este vorba de o neintelegere!"

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Martie 2010, 13:28
Boloni, amenintat cu inchisoarea! Oficialii Standard Liege: "Este vorba de o neintelegere!"

Directorul general al clubului Standard Liege, Pierre Francois, a declarat ca in cazul antrenorului Ladislau Boloni, acuzat ca s-a opus unui control antidoping asupra unor jucatori ai echipei belgiene, este vorba de o "neintelegere", iar cercetarea sa e un lucru excesiv

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Am constatat o multime de excese in ceea ce a fost scris despre acest subiect. In primul rand, gruparea Standard nu e preocupata de aceasta chestiune, dar acest lucru nu a impiedicat clubul sa colaboreze cu procurorii. Apoi, trebuie recunosc ca in cazul lui Boloni este vorba, nici mai mult nici mai putin, decat de o neintelegere. In cele din urma, imi amintesc ca toate controalele la care jucatorii nostri au fost supusi au avut loc intotdeauna bine", a precizat conducatorul gruparii din Liege.

Cazul tehnicianului Ladislau Boloni, acuzat ca s-a opus unui control antidoping asupra mai multor jucatori de la Standard Liege, va fi analizat de Comisia de Control a Federatiei Belgiene de Fotbal (URBSFA), in data de 26 martie. Boloni, care a demisionat la 10 februarie de la Standard, va ajunge in fata comisiei URBSFA deoarece a bruscat si amenintat un medic insarcinat cu efectuarea controlului antidoping, la incheierea meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009.
Si Parchetul din Gand a fost sesizat in legatura cu acest caz.

Presa belgiana a notat, la inceputul acestei saptamani, ca Boloni risca inchisoarea pentru incalcarea procedurii antidoping, dupa incidentul ce a avut loc la finalul meciului cu La Gantoise.

Chiar daca aceste controale antidoping au avut loc la putin timp dupa incident, Comunitatea flamanda a decis sa reclame cazul la Uniunea Belgiana si Parchetul din Bruxelles. Potrivit unui decret flamand, Boloni risca o pedeapsa cu inchisoarea intre sase luni si cinci ani si o amenda cuprinsa intre 200 si 2.000 de euro.
 

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT