Blatter face dezvaluiri soc: "Platini m-a amenintat cu PUSCARIA". Seful FIFA vorbeste despre motivele demisiei de la sefia fotbalului

Blatter face dezvaluiri soc: "Platini m-a amenintat cu PUSCARIA". Seful FIFA vorbeste despre motivele demisiei de la sefia fotbalului

Blatter lanseaza acuzatii incredibile la adresa marelui rival de la UEFA, Michel Platini.

Presedintele demisionar al Federatiei Internationale de Fotbal, Joseph Blatter, a afirmat in paginile cotidianului olandez Volksrant ca presedintele UEFA, Michel Platini, l-ar fi amenintat cu inchisoarea pentru a-l descuraja sa candideze la alegerile de la FIFA care s-au desfasurat in luna mai. 

Aceasta amenintare voalata ar fi fost facuta de Platini fratelui lui Sepp Blatter, la Zurich, cu cateva ore inainte de votul care a dus la realegerea lui Blatter la conducerea Federatiei Internationale de Fotbal. Sepp Blatter a asteptat apoi patru zile pentru a anunta ca demisioneaza si isi pune mandatul in joc, ca reactie la ampla ancheta de coruptie lansata de justitia americana si care ii vizeaza pe mai multi responsabili ai forului international. 

"In timpul unui dejun, Platini s-a asezat la masa fratelui meu (Peter) si i-a spus: "Spune-i lui Sepp sa-si retraga candidatura, altfel va merge la inchisoare"", a afirmat Blatter pentru Volkskrant, precizand ca nu a aflat decat de recent de la fratele sau despre aceste amenintari din partea lui Platini. 

Conform AFP, o sursa apropiata lui Michel Platini a calificat aceste afirmatii facute de Blatter drept "poveste regizata". "Este una din ultima serie de tentative de la Zurich pentru a distrage atentia lumii de la adevaratele probleme cu care se confrunta FIFA", a precizat sursa, adaugand ca "preşedintele UEFA nu va da credit acestor minciuni ridicole raspunzandu-le". 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies