VIDEO EXCLUSIV Benzema sau De Bruyne pentru Balonul de Aur? Ciprian Marica a răspuns clar: „Aș opta pentru el! Mi se pare colosal!”

Invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, Ciprian Marica a vorbit despre starurile de la Manchester City și Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 10:54
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 12:33

Prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, 4-3, a fost un adevărat regal pentru fotbal. Pe lângă cele 7 goluri ale partidei, ambele echipe s-au întrecut în ratări și faze superbe de a înscrie. Motoarele celor două formații au fost Karim Benzema (34 ani) și Kevin De Bruyne (31 ani), fotbaliștii pe care France Football i-a plasat în cursa finala pentru Balonul de Aur 2022. 

Întrebat pe cine vede favorit, dintre cele două staruri, pentru a câștiga premiul, Ciprian Marica (36 ani) a mărturisit că liderul lui Real Madrid are un plus pentru a-și adjudeca distincția oferită de francezi. De asemenea, fostul internațional român a precizat că gruparea de pe Santiago Bernabeu suferă atunci când Benzema nu este pe teren. 

Marica: „Când e să-ți intre, îți intră din toate pozițiile”

„Aș opta pentru Benzema. Mi se pare că e într-o formă cum rar vezi un fotbalist. Chiar și peste De Bruyne, vedem cât de bine apare din linia a doua și marchează golul de 1-0 în minutul 2. Apropo de remarca lui Mihai Stoica, spunea că este Olaru de City. Sigur, este și De Bruyne într-o formă bună, un mijlocaș reușește să înscrie, dar, totodată, Benzema mi se pare colosal, trage echipa după el. 

Am vazut-o pe Real Madrid fără Benzema, ștearsă, palidă. Când e să-ți intre, îți intră din toate pozițiile. A avut un șut la poartă, cu om în spate, dă mingea printre picioarele lui, se duce lângă bară fără nicio șansă fără portar. E un jucator care oriunde o lovește, mingea se duce în poartă”, a declarat Ciprian Marica pentru Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!