Atac incredibil la adresa lui Suarez! Fostul sau agent il acuza ca are PROBLEME PSIHICE: "El are nevoie de degete ca sa numere, ca nu stie cum!"

Atac incredibil la adresa lui Suarez! Fostul sau agent il acuza ca are PROBLEME PSIHICE: "El are nevoie de degete ca sa numere, ca nu stie cum!"

Fostul agent al lui s-a dezlantuit in timpul unui interviu.

Daniel Fonseca, fostul reprezentant al starului Barcelonei, a lansat acuzatii incredibile despre Suarez.

"Este un copil care arata ca are probleme de psihic. Eu stiu asta cu certitudine. Asta e motivul pentru care se duce la psiholog, dar nu are efectul dorit. Ar trebui sa-si schimbe psihologul sau sa se duca la un psihiatru in schimb"

"El are nevoie de degete ca sa numere, pentru ca nu stie cum. Intr-o zi m-au sunat 3 colegi de-ai lui Suarez de la nationala de tineret ca sa-mi spuna ca se intampla lucruri incomode cu el. A trebuit sa-i spun cateva lucruri dificile, dar nu voi vorbi niciodata despre acel episod, voi lua secretul cu mine in mormant."

"I-am spus atunci un adevar dur, el n-a acceptat, nu i-a picat bine. Sa spuna adevarul lasul asta, sa nu ma mai murdareasca pe mine spunand ca ii datorez 200.000 de dolari! Nesimtitul!", a declarat Daniel Fonseca, fostul agent al lui Suarez, pentru Montecarlo TV>

Citeste si:Luis Suarez
VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies